Rendszertelen menzesz

Tisztelt Dr.Tekse István! 21 éves vagyok és olyan problémám van, hogy már lassan 1éve tapasztalom, hogy fogamzásgátló tabletta mellett elmarad illetve pecsételő vérzésnyi a menzeszem és ez zavar vissza jöttek a görcsölések is. Mit lehet ilyenkor tenni? Van rá megoldás? Vizsgálatok kellenek-e? elmentem két orvoshoz is, de azt mondták, hogy ezzel semmi baj és hogy a tablettának ez a dolga hogy ne legyen menzesz vagy tartsak egy hónap szünetet.3éve szedem ezt a Jangee nevezetű fogamzásgátlót.Olvastam sok mindent és tanácstalan vagyok már. Előre is köszönöm a válaszát! Üdvözlettel: Kitti

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Tekse István válasza Oc témában

Kedves Kitti!

Lényegében az eddigi vélemények igazak, van akinek nagyon lecsökkenti a menzeszt a tabletta. Ennek nincs negatív hatása az Ön szervezetére. Endokrin kivizsgálás ilyenkor nehezkes mert a kívülről bevitt hormon megzavarja a többi hormont. Esetleg tabletta szünet vagy tabletta váltás jöhet szóba.

Üdvözlettel Dr. Tekse István

www.szulesz-nogyogyaszt.hu

Dr. Tekse István
Dr. Tekse István Szülész-nőgyógyász
TervezettBaba szakértő
Kérdés: 2015. március 13., 20:47; Megválaszolva: 2015. március 23., 20:38
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló tabletta csere
Antibiotikum + fogamzásgátló +...
December óta szedem a Lindynette 20 mg fogamzásgátló. Július 2-től egy hétig (július 8ig) antibiotikumot (Moxibiot) kellett szednem, mivel a...
Abbahagyott fogamzásgátló
Tisztelt Doktor Úr! Szeptember 25-én jött meg az eredmény, hogy heterogén Leiden mutációban érintett vagyok. Miután kiderült, konzultáltam...
Zinnat 500 Jangee0, 2
Tisztelt Doktor úr! Zinnat 500-at kellett volna szednem 5 napig napi kettőt (10 szem) 6 szem után kiderült hogy allergiés vagyok rá, semmi komoly...
Fogamzásgátló
Tisztelt Doktor úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy a fogamzásgátló tabletta (nem hasmenés) csak a normálisnál hígabb vagy a normális...