Az antibiotikum hatással van a Nuvaringre?

Kedves Dr.Nő/Úr! Mandulagyulladásra Xorimax 250 mg nevű gyógyszert kaptam, fogamzásgátlásként Nuvaringet használok, másfél éve. Érdeklődni szeretnék, hogy az antibiotikum csökkenti-e a gyűrű hatását? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Törő Bálint válasza a fogamzásgátlás témában

Tisztelt Kérdező! Egyes gyógyszerek csökkenthetik a NuvaRing terhességmegelőző hatékonyságát, vagy váratlan vérzést okozhatnak. Ilyenek az antibiotikumok. Az Ön által szedett Xorimax-nál is előfordulhat. Üdvözlettel: Dr. Törő

Kérdés: 2014. április 20., 18:54; Megválaszolva: 2014. április 21., 22:34
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Hüvelyi folyás
Terhesség?
Fogamzásgátló és vitaminok
Tri regol