Zoely után Dienille

9 hónapig szedtem a Zoley nevű fogamzásgátlót, többször volt 2 menses közt közti vérzésem, most legutóbb novemberben kis mennyiségű vérzés, nem a szokásos "barnázás". Dienille nevű fogamzásgátlóra cserélte a nőgyógyászom a Zoelyt, ezt 10 napja szedem és este óta megint vérezgetek. A legutóbb is, még a Zoely szedése alatt a 10.napon kezdődött 5 napig tartott.Ez még normálisnak mondható, még szoknia kell a szervezetemnek a Dienille-t? Más az összetevőjük? Vagy ezek szerint ezt sem fogom bírni és talán nem is ajánlott nekem a hormonális fogamzásgátlás, esetleg egy hormonvizsgálatot kellene csináltatni? A rákszűrésem p2-es lett. Ha hormonvizsgálatot kell csináltatni, akkor abba kell hagynom a fogamzásgátlót vagy nem szükséges? Köszönöm a választ!

Dr. Csősz György válasza fogamzásgátlás témában

Türelem. nem egyszű eltaláűlni hogy melyik a tökéletes. nem okoz semmi bajt a köztivérzés nem ártalmas.

Kérdés: 2012. december 18., 13:12 ;Megválaszolva: 2012. december 21., 19:09
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátló
NuvaRing első használat
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás