Hashimoto es fogamzasgatlo

Tisztelt dr.ur/nö.Hashimoto Thyreoid. van, es meg egy autoimmun betegsegem (Myasthenia Gravis) . Mivel december ota, nagyon erös tüneteim vannak a ciklus közepen, hanyinger, szedüles, remeges, vernyomasemelkedes, ami eleg sokaig tart, az uj nögyogyaszom, a regi nyugdijba ment, egy fogamzasgatlot irt ki.Semmit nem kerdezett, milyen betegsegeim van, en emlitettem a Myastheniat, erre ö azt mondta lehet szedni, a pajzsmirigyet elfelejtettem megkerdezni, lehet eggyütt szedni? nem boritom fel meg jobban a hormonhaztartast? 20 kilot is hiztam, az orvos szerint ettöl le is adnak par kilot. A tabletta tartalma, 20 Mikrogramm Ethinylestradiol und 75 Mikrogramm Gestoden.Elöre is köszönöm a valaszt.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pétervári László válasza fogamzásgátló témában

A pajzsmirigy betegség mellett szedhető fogamzásgátló. Az életkora és a többi tényező miatt

néhány hónap után mérlegelendő a további szedés.

Kérdés: 2012. szeptember 10., 18:15; Megválaszolva: 2012. szeptember 11., 22:47
Kérdések és válaszok: Fogamzásgátlás
Fogamzásgátlás használata
Lehetek terhes?
Gyógyszer mellett előbb jött meg
Fogamzásgátlás mellett...