• Több, mint 7 napos szünet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő/Úr! Minerva fogamzásgátlót szedek, február 26-án szedtem be a 3hetes levél utolsó darabját, tehát 7 nap kihagyás után március 5-én hétfőn kellett volna megkezdenem a következő levelet. Ezt sajnos csak 4nappal később tudtam megtenni. Az lenne a kérdésem, hogy kb. mikor nem kell kiegészítő fogamzásgátlást alkalmaznunk? Mikor áll helyre a védelem? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Szalóczy Péter válasza a fogamzásgátló témában

        Tisztelt Kérdező! Nagy valószínűséggel nem történt lényegi hiba a négy nap késéssel, mert ez kevés idő volt még egy új tüzsző kellő beindulásához, igy továbbra is védett maradt. Ha lehet, a jövőben kerülje el az ilyen figyelmetlenséget, mert rendszeres vérzésrendje sínyli meg ezt esetleg és pontatlanná válik. Az új, késve indított tablettasort rendesen szedje végig és tarsa be az egy hét szünetet a jövőben. Ha a vérzése esetleg nem jnne meg a leendő szünet hét napjén, jelentkezzen nőgyógyászánál.


        Kérdés: 2012. március 08., 19:48; Megválaszolva: 2012. március 12., 22:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: