• fogamzásgátló gyógyszerszünet

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves Doktor Nő/Úr! Olyan problémával fordulok Önhöz, hogy kb másfél éve szedem a lindynette fogamzasgátlót és a vérzésem eddig rendesen a gyógyszermentes hét harmadik napján jelentkezett, de az utóbbi két alkalommal már az első napon, illetve az utolsó tabletta beszedésének napján is jelentkezett minimálisan.Lehetséges, hogy a szervezetem hozzászokott a tablettához és már nem nyújt megfelelő védelmet? váltanom kéne? előre is köszönöm a választ

        Dr. Boros Miklós válasza a fogamzásgátló témában

        Kedves Kérdező! Havi szünetet kellene tartani a szedéssel.Egy hónap után újra elkezdeni és ha vérzészavar ismétlődik, csak akkor kell tablettát váltani.


        Dr. Boros Miklós, szülész-nőgyógyász
        szülész-nőgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2012. február 12., 23:37; Megválaszolva: 2012. február 14., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: