• spermicid megszakítás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm. Olyan kérdésem lenne, hogy jelenleg a partnerem nem szed fogamzásgátló tablettát viszont óvszerrel képtelen vagyok megfelelően teljesíteni. Amint felkerül azonnal lankadás az eredmény.Hihetetlenül idegesítő a dolog. Nagyon kívánom és kellemetlen és ciki dolognak tartom. Orálisan, kézzel, legkisebb ingerlésre, sőt nélküle is teljesen rendben van minden, megfelelően áll és a keménységével sincs semmi problémám. Amíg óvszer nincs a közelben addig teljesen rendben zajlik minden, de amint előkerül, totális csőd az egész. Az lenne a kérdésünk, hogy spermicid és megszakítás mennyire biztonságos együtt? Vagy a spermicidek magukban elég biztonságot nyújtanak? Szeretnénk teljesen kibontakozni, és az óvszer kizárva teljesen, ez kijelenthető. Spermicidből melyik megoldást ajánlja? Melyik a leghatékonyabb? Előtte szükséges-e bármilyen allergia vagy egyéb vizsgálat? Előre is köszönöm válaszát.

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátlás témában

        Spermicid, hüvelybe felhelyezhető gél, krém rendelkezésre áll. A készítmény patikában beszerezhető. Azt kell tudni azonban ezen készítmények hatékonysága elmarad az óvszer, vagy egyéb szájon át szedhető fogamzásgátló készítményektől.Ezt mérlegelni kell alkalmazásakor.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 08., 17:54; Megválaszolva: 2012. január 09., 21:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: