• Yasminelle mellékhatások?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Doktor úr, 22 éves vagyok, másfél év után (dec.3-án) kezdtem el újra szedni a Yasminelle-t. Nem vagyok biztos, hogy a ciklusom első napjától kezdtem, mert az első tabletta előtt volt 1-2 nap halvány barnás pecsételés, majd a menstruációm is erősebb, de csak barnás volt. A tablettákat nagyjából azonos időpontban, kihagyás nélkül szedem. Az elmúlt 4-5 napban (dec 8-12) erős halántétáji fejfájásom volt, gyenge látászavarom és az étvágyam is csökkent. A mai este (1-2 nap barna pecsételés után) fáj a hasam és újra gyengén vérzek/(menstruálok?) Így jutottam el a kérdésig, hogy lehet, hogy már nem a Yasminelle a megfelelő fogamzásgátló számomra? Mennyire veszélyes így tovább szednem? Hagyjam abba azonnal, vagy először keressem fel a nőgyógyászom, és írassak másikat? Így is véd a készítmény? Várom mihamarabbi válaszát! Köszönettel, Fanni

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátló témában

        A gyógyszer szedést ne hagyja abba! Panaszai miatt,viszont nőgyógyászati szakvizsgálatot kellene végezni,ezért keressen fel szakrendelést. Pecsételő vérzés az első néhány ciklusban jelentkezhet.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. december 13., 01:28; Megválaszolva: 2011. december 13., 23:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés