• Mirena mellett teherbe eshetek-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2011 április végén lett felhelyezve nekem ez a fogamzásgátló. Problémám nem igen volt vele, csak annyi, hogy májusi hónapot majd végig pecsételő vérzés kísérte. Utána néha előfordult a következő hónapokban 1-1 nap, de ez már szerintem jó. Menstruációm szeptemberig 30 naponként jelentkezett.Október hónapban viszont 24 napra menstruáltam ismét 10. 03-án . Most ott tartok, hogy ettől a naptól nincs vérzésem.Gyógyszert nem szedek semmit.Fájni nem fáj semmim. Nincs hányingerem, rosszullétem, mell és fejfájásom se. Kérdésem lehetek-e terhes?

        Dr. Pétervári László válasza a fogamzásgátlás témában

        A Mirena hormont tartalmazó méhenbelűli fogamzásgátló eszköz.Folyamatos hormonkibocsátással hatással van a méhnyálkahártyára,gyakori hosszab,rövidebb ideig a vérzés kimaradása alkalmazása esetén. Két havonta terhességi teszt végzése javasolt a vérzés kimaradása eseténEgyébként más méhenbelűli eszközök melletti vérzésekhez képest kevesebbek ,ritkábbak, emiatt használják.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. november 27., 17:40; Megválaszolva: 2011. november 28., 16:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: