• Herpesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nagyon gyakran kijön a herpesem a fenekemen, ill. a fenekem fölötti területen. A 2010-es évben pl. csak májusban nem jött ki, egyébként minden hónapban. Nagyon megkeseríti az életem, hiszen ezen a területen nagyon nehezen gyógyul.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a herpesz témában

        Kedves Kérdező! Az immunrendszer erősítése lenne alapvetően fontos a későbbi herpeszes epizódok megelőzésében. Probiotikum, multivitamin-kúra, stresszmentes élet, stb. Érdemes megkérdeznie bőrgyógyászt, hogy szükségesnek látja-e, hogy alacsony dózisú acyclovir kezelést legyen megelőzésként.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. január 19., 17:35; Megválaszolva: 2011. január 20., 13:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        Olajozott fültisztítás
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés