Lizin 1000 mg

T. Doktornő!

Én vagyok az aki majdnem két éven keresztül szedett aciclovir 200 mg-t napi 2szer megelőzésre a majd minden héten jelentkező herpeszre.

Most abbahagytam mert az utóbbi időben többször is kijött mellette, nem akarom h teljesen hozzászokjak igy abbahagytam

Most vitaminszaküzletből rendeltem 1000 mg-os lizin tablettát, azt szedem napi egyet, délben.

Menstruációkor éreztem h ki akar jönni de nem olyan durván mint régebben, bevettem 2 és elmúlt.

Kérdésem, ha hosszútávon akár évekig szednék napi 1000 mg-ot megelőzésre az ártalmas?

Lehet valami következménye.

Úgy halottam mivel esszencális aminósav és természetes ezért nem árthat.

Köszönöm.

 

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza a herpesz témában

Általában elegendő néhány hónapig szedni a lizin tablettát, de ha tovább szedi, akkor sincs káros hatása.

Kérdés: 2010. március 16., 22:23; Megválaszolva: 2010. március 16., 22:23
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Koronavírus, vesegyulladás
Tisztelt Dr! Ukrajnában élünk, kórházakba már csak a legsulyosabbakat fogadják, full tele van, orvosok házhoz nem jönnek, járóbeteg ellátás...
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...