• Vérvétel mikor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktorno/ur! Kerdesem az lenne, hogy  negy eves kislanyomat mikor vihetem kontroll vervetelre? Marciusban mononukleozisa volt, de a betegseg elejen leukemiara is gyanakodtak az orvosok. Most ket het mulva lenne esedekes visszavinnem vervetelre, de harom hete Dexamethazone injekciot kapott Laringitis miatt es en azt hallottam, hogy ilyenkor ket honap mulva all vissza minden a regi kerekvagasba.Ha kijott a Mononukleozis pozitivnak, akkor kizarhato a leukemia? Valaszat elore is koszonom!

        WEBBeteg szakértő válasza a mononukleózis témában

        Kedves Kérdező!

        Ha március óta nincs nagyobb baja és kijött a mononucleosis, a leukémia kizárható. Az esedékes kontroll vizsgálatra el kell vinni a gyermeket, az időközben kapott dexametazon injekciót pedig jelezni kell a leleteket értékelő orvosnak, hogy eltérés esetén figyelembe vehesse.
         

        Üdvözlettel: Dr. Gócs Viktor, infektológus


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet További orvosok

        Kérdés: 2009-07-13 14:25:10; Megválaszolva: 2009. július 13., 14:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: