• Elhúzódó hőemelkedé.

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Jó napot kívánok! 23 éves vagyok elhúzódó hőemelkedés miatt laborvizsgálatra küldtek, melynek az eredményei: Cytomegalovírus (CMV) IgM / CLIA 7,97 U/ml negatív Cytomegalovírus (CMV) IgG / CLIA 99,60 U/ml pozitív Primer Cytomegalovírus fertõzést átvészelt. IgG maradványantitest. Epstein-Barr vírus IgM / ELISA 0,021 negatív Epstein-Barr vírus VCA IgG / ELISA 55,9 NTU pozitív Primer EBV fertõzést átvészelt. IgG maradványantitest. Epstein-Barr vírus nukleáris antigén (EBNA) Ig 6,1 NTU Mit jelent ez? Szeretnék többet tudni róla! Van-e valamilyen teendőm? Vagy nem-e miatt van a hőemelkedésem, érdemes tovább keresgélni? Köszönöm válaszukat. Üdvözlettel.

        Dr. Pék Tamás válasza a EBV, CMV témában

        Tisztelt Kérdező! Ezek az eredmények azt jelzik, hogy korábban már átesett ezeken a betegségeken. Azt hogy az elmúlt 23 évben mikor, az nem derült ki ez alapján, de biztos hogy nem az elmúlt fél évben. Mindkét betegség lázzal, torokfájással, nyaki nyirokcsomó duzzanattal járhat, okozhat tartósan lázat, de az elhúzódó hőemelkedés hátterében nem ezek állnak. Tisztelettel:

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. július 29., 18:08; Megválaszolva: 2019. augusztus 14., 09:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: