El lehet-e igy kapni a HIV-et?

Tisztelt Doktor Úr! Sajnos történt egy közös maszturbáció egy ismerősömmel, ő pedig elélvezett és kb. másfél-2 perc után hozzáért egy pillanatra a péniszemhez ondós ujjal. Nyílt seb nem volt ott, és rögtön elrántottam ahogy megéreztem a nedvességet. Ettől lehetek HIV fertőzött? Köszönöm, marci89

Dr. Pék Tamás válasza HIV-fertőzés témában

Tisztelt Kérdező!

Ilyen módon nem fog megfertőződni, efelől megnyugodhat.

Tisztelettel:

Kérdés: 2016. december 02., 09:22; Megválaszolva: 2016. december 05., 20:14
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
HIV-fertőzött lennék?
62 éves koromban ˇfélre léptemˇ, ami történt: 66, azaz kölcsönös orális szex. kb.5 alkalommal. Tehát megfertőződhettem, ha a hölgy fertőzött...
Veszettség kockázata
Megszúrt egy vércukor mérő tű.
COVID-on átesett, majd 3x oltott beteg...
Entrococcus facelis fetőzés?