Infektív Endocarditis?

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Már egy hónapja járok fokyamatosan kórházba, kivizsgálásra. A tegnapi nap folyamán a vérvizsgálat után emelkedett CRP 18 mg/l volt kimutatható. Vagyis gyulladás van a szervezetben. Az utóbbi időkben fáradékony levert voltam. Fogytam is étvágyam nem a régi. Minden nap van hőemelkedésem ami max 37, 8-ig szökik fel. Volt EKG, Echokardiográf vizsgálat ami nem jelzett semmi változást. Szívpanaszokkal voltam a kórházban de hazaküldtek azzal a jeligével, hogy forduljak a háziorvoshoz további vizsgálatokért. Két napja légszomj és fulladásérzés jelentkezik valamint a kezemen megjelentek kis piros pontszerű kiütések kb két hete. Illetve tapasztalok még ritmuszavarokat is de a 24 órás Holter EKG nem mutatott ki csak egy két extra ütést illetve bradycardis ütést éjjel. Nem érzem jól magam tanácstalan vagyok. Endocarditis áll a háttérben? Tisztelettel:

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Pék Tamás válasza a endocarditis témában

Tisztelt Kérdező! A fenti tünetek illetve laboreltérések nem utalnak infectiv endovarditisre, ezt csak megerősíti a szívultrahang vizsgálat negatív volta. Tisztelettel:

Kérdés: 2014. szeptember 04., 11:21; Megválaszolva: 2014. szeptember 10., 22:24
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Együttalvás Covid ...
Hpv. Condyline használata alatti szex.
COVID utáni izomfájdalom
*Sürgős* Kutya harapás, Mennyire...
Hpv szájüregi