A kankó nemi úton kívül is fertőzhet?

1 hete megállapították a nemi gondozóban a fertőzést. Én nem voltam mással csak párommal és állítólag Ő is csak velem. Régebben voltak félre lépései, de állítása szerint annak már vége. Nem volt súlyos tünet, csak a folyásra panaszkodtam orvosomnak, majd Ő kenetet vett és máris küldött a nemi beteg gondozóba. Minimális baktériumot találtak és természetesen szurit(Ceftriaxon) is kaptam, vettek vért, annak eredményére még várunk. A páromnak is be kellett menni és nála ugyan azt találták, igaz semmi tünete nem volt. Mivel készültünk swingerbe, találkoztunk pár alkalommal, egy helyi hasonló korú párral, akik már swingereznek. Mielőtt orvoshoz mentem előtte is 3 nappal velük voltunk( 4-esben szeretkeztünk). Amikor megtudtuk a fertőzést, értesítettük Őket is természetesen. A kérdésem az lenne, hogy kaphattuk Tőlük a fertőzést, hiszen az Ő állításuk szerint, Náluk nem áll fent a probléma. Ha mégsem tőlük kaptuk, akkor elkerülhették a fertőzést találkozásunk alkalmával? Előre is köszönöm válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Bodnár Edina válasza a gonorrhoea témában

Valószínű, hogy a swingeres pártól kapták el a fertőzést, mert a gonorrhoea jellemzően 2-4 nap múlva okoz tünetet, ami teljesen belefér a képbe.

Kérdés: 2014. május 28., 09:31; Megválaszolva: 2014. május 29., 09:30
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt