Trippert kaptam

Jo napot kívánok. Azt szeretném kérdezni, ha a feleségem kapott puszit egy tripperestol, de o a fogorvostol jott és a páromnak vérzett a szája széle el-e kaphata a trippert. És én ezáltal hogy orálissan csináltuk el kaphattam a páromtol és ezáltal aztán megfertozhettem én ot. ez a puszi dolog kb. 2-3 honapja volt, de én nekem a tunetek alapján, kb. a honap elején kaphattam el amikor is a párommal orálissan szeretkeztunk, ez így lehetséges, ha nem tudunk semmilyen más 3. személyrol? koszonom a válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza a gonorrhoea témában

Kedves Kérdező! Nem valószínű fertőzés, hiszen felesége csak az arcára kapott puszit (gondolom). Ha önnél húgycsőfolyás jelentkezik vagy egyéb nemi szervi panasz, keressen fel STD szakrendelést.

Kérdés: 2011. október 26., 07:36; Megválaszolva: 2011. október 27., 10:46
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Ajánlott-e számomra a covid elleni...
COVID: Íz- és szaglásvesztés...
Treponema teszt