• Influenza utáni fáradtság

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        1 hete influenzás tünetekkel kerestem fel az ügyeleti rendelést. Majd pár nap múlva s házorvoshoz mentem mert fájt már a hátam is s köhögéstől. Suprax 200mg öt írt fel. 4 napig volt 39.8 -as lázam. A suprax után már csak 1x volt 38.5 viszont csak 5 szemet tudtam bevenni a gyógyszerből mert hányingerem volt tőle ment a hasam eés szédültem. Most viszont még mindig fáradt levert vagyok nem érzem már magam betegnek de olyan nyomott vagyok és a fülem is zúg. Lehet ez még a vírustól vagy hogy nem szedtem be a gyógyszert? Mit tanácsol? Hétfőn már mennem kell dolgozni.

        Dr. Pék Tamás válasza a influenza témában

        Tisztelt Kérdező! Vírusfertőzéseket követően nem ritka, hogy az ember fáradékonyabb, ez a lábadozás időszaka. Ha tünetei tartósan fennállnak, vagy romlanak, esetleg ismételten lázas lesz keresse fel újra háziorvosát. Nem valószínű, hogy a kevesebb antibiotikum okozná a tüneteket. Tisztelettel


        Kérdés: 2014. március 29., 17:32; Megválaszolva: 2014. április 01., 17:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: