Condyline

Tisztelt Dr.! A problémám az lenne, hogy nemrégen diagnosztizálták nállam a condyloma egyik változatát ami szemölcsöket okozott a nemiszervem környéken. Az orvos adott rá condyline 5mgos ecsetelőt, három nap napi kétszer használtam nem hiszem hogy nag mennyiségben. A gondom az higy a három napos használat után minden egyes nappal a kezelt bőrfelület egyre pirosabb és fájdalmasabb lett, már lassan 2 hete h megtörtént az első ecsetelés a sebek bagyon nehezen gyogyulnak.Vettem neugranormon krémet azzal kenegete valamit használ is csak az a probléma hogy olyan mintha a condyline raktározodott volna a bőrömben és annak ellenére h nem használom ujabb kimarodások keletkeznek.Sehol nem találok erre magyarázatot, nem beszélve arrol hogy ha véletlenül hozzá érek egy ilyen felmarodáshoz és máshol is megérintem a bőrömet, teszem azt a kezemen, válamon ott is kimaródás jelenik meg.Nem tudom hogy mivel lehetne ezt az állapotot megszúntetni de örülnék neki ha válasszával tudna nekem segìteni, előre is köszönöm.

Dr. Bodnár Edina válasza condyloma témában

Valószínű, hogy felülfertőződés okozza a terjedő bőrtüneteket. Kezelje Bactroban kenőccsel a területet, és ne nyúljon hozzá kézzel.

Kérdés: 2014. március 24., 13:03; Megválaszolva: 2014. március 31., 19:05
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Condyloma és rákszűrés
Tisztelt Doktor úr! 2015. október elején a nőgyógyászom Condyloma-t diagnosztizált, és Condyline-t írt fel. Egy kis fehér pötty volt a gát és a...
Így fetőzhet-e a condyloma?
Üdvözlöm! Több mint egy éve kiderült, hogy condylomám van, az akkori páromtól kaphattam el, ő nem tudodd róla, hogy van. Condyline oldattal...
Condyloma gyógyszeres kezelése
Tisztelt Doktor Úr! Condylomát diagnosztizált 2 hete nálam az orvosom. 1 doboz Isoprinosine tablettát és 2 üveg Condyline oldatot írt fel. Múlt...
Condyloma betegség és lézeres...
Tisztelt Doktor! A baránőmnél diagnosztizáltak condyloma nevezetü betegséget, őt kezelték lézeres mütéttel és semmi mással (bár sztem ennyi...
Condyloma gyógyulási folyamata
Tisztelt Doktor Úr! Nagyjából 3 éve Hpv3 magas rizikójú (16) vírust találtak nálam, rendszeres ellenőrzést követően a múlt év...