Vírusos szemölcs

Tisztelt Doktor Nő/Úr! Férjem nemi szervén a bőrgyógyász vírusos szemölcsöt talált.Condyline ecsetelőt és isoprinosin tablettát kapott.5hét múlva kell visszamennie ellenőrzésre. Addig a szex sem jöhet szóba? Várjuk meg mit mond az orvosa az ellenőrzésen? Pár nap után a szemölcsök leszáradtak.Ezek után is folytatni kell a kezelést? Óvszer nélkül történtek az együttlétek.Elkaphattam én is ezt a betegséget? Ha igen nálam mikor jöhetnek elő a szemölcsök? Voltam nőgyógyásznál rákszűrésen. Az eredményre még várni kell.Ön szerint kimutatható lesz a HPV? Mindig jó az eredményem, és most kétségbe vagyok esve, hogy elkaphattam a férjemtől valamit.HPV tesztet az orvos nem javasolt, mert nincsenek panaszaim.Várom válaszát és előre is köszönöm! Üdvözlettel: Fatime

Dr. Bodnár Edina válasza vírusos szemölcs témában

Ha már nem láthatok a tünetek, akkor nem kell kezelni az elváltozást. Ha óvszer nélkül szeretkeztek, akkor ön is fertőződhetett. Rendszeres méhnyakrák szűrés javasolt.

Kérdés: 2014. február 05., 08:51 ;Megválaszolva: 2014. február 06., 20:50
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Comb és herezacskó között és...
Hónaljamnál és a nyakamnál egy-egy darab logószemölcs van. Szoktam borotválni a hónaljamat, de általában a szemölcs körüli részt kiszoktam...
mikor lehetek újra biztonságosan a...
Kedves Doktor Úr/Nő! Kb 3 hónapja összeszedtem valahonnan a bőrgyógyász szerint uszodaszemölcsöt az alhasi és nemi tájékra (1 mm-nél nem...
Visszatérő szemölcs
Tisztelt Doktor úr / nő! A következő problémával fordulok Önhöz: Van egy 8 éves fiam akinek a tenyér felső részén és a sarkán állandóan...
Anyajegy vagy szemölcs?
Jó napot kívánok... Nekem olyan kérdésem lenne, hogy pár hónapja arra lettem figyelmes, hogy a nemiszervem feletti hasi részen egy 2mm nagyságú...
Toxoplasma