Anyajegy vagy szemölcs?

Jó napot kívánok...

Nekem olyan kérdésem lenne, hogy pár hónapja arra lettem figyelmes, hogy a nemiszervem feletti hasi részen egy 2mm nagyságú bőrszínű anyajgy szerü valami van.Ez a dolog zuhanyzás után, ill közben kifehéredik, később ismét test színű lesz.

Nem fáj, nem viszket, és nem változtatott semilyen formát.

A gondom az, hogy azóta a péniszem tövénél is elöjött most már pár db, /5db/és nagyon zavar engem...

Kipróbáltam a ZOVIRAX krémet, de sajnos nem tünt el egyik sem.

Azt szeretném megtudni, hogy mitől jöhetett elő, és milyen alternatívák vannak amit még esetleg az orvos előtt kipróbálhatnék itthon?

Védekezés nélküli anális szeretkezésttől lehetséges?

Estleg ha erős damillal elszorítanám, az okozhat nagyobb bajt? ill levágom sterill dologgal...

 

Válaszát előre is köszönöm...

WEBBeteg Szakértő válasza vírusos szemölcs témában

Kedves Kérdező!

Sajnos pontosat mondani nem tudok, de a leírás alapján vírusos szemölcs gyanúja merül fel. Mindenképp javasolnám az orvosi vizsgálatot, ugyanis csak a pontos diagnózis ismeretében lehet terápiát javasolni, illetve ha vírusos szemölcsről van szó, akkor az orvosi kezelés és a házi praktikák hatékonysága jelentősen eltérő az előbbi javára. A bőrfelületek surlódása révén partnere is elkaphatja.

Kérdés: 2010. április 26., 13:40 ;Megválaszolva: 2010. április 26., 13:40
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Vírusos szemölcs
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Férjem nemi szervén a bőrgyógyász vírusos szemölcsöt talált.Condyline ecsetelőt és isoprinosin tablettát kapott.5hét...
Comb és herezacskó között és...
Hónaljamnál és a nyakamnál egy-egy darab logószemölcs van. Szoktam borotválni a hónaljamat, de általában a szemölcs körüli részt kiszoktam...
mikor lehetek újra biztonságosan a...
Kedves Doktor Úr/Nő! Kb 3 hónapja összeszedtem valahonnan a bőrgyógyász szerint uszodaszemölcsöt az alhasi és nemi tájékra (1 mm-nél nem...
Visszatérő szemölcs
Tisztelt Doktor úr / nő! A következő problémával fordulok Önhöz: Van egy 8 éves fiam akinek a tenyér felső részén és a sarkán állandóan...
Toxoplasma