Gyors szívverés

Tisztelt Doktor Úr/Nő! Hétfőn magas lázzal keltem, a délután ment a hasam és hánytam...ezekre az orvos írt fel gyógyszert. Továbbá nagyon fáradtnak éreztem magam és olyan volt mintha izomlázam lenne, elég nehezen mozogtam... mára ez már jobb lett. Most már csak az "izomlázon" kívül annyi problémám van, hogy úgy érzem nagyon gyorsan ver a szívem. A vérnyomásom elég alacsony szokott lenni, most is 88 volt, de a pulzusom 97...Nem túl magas ez...? Máskor 70-80 között szokott lenni...Lehet ez a láz, a gyógyszerek vagy a nagy meleg miatt? Van okom aggódni? Válaszát előre is köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Földi Ildikó válasza szapora szívverés témában

A pulzus normális 60-100szívverés/perc közötti értékben. Az Ön szervezetét a feltehetően vírusos betegség megviselte, a pulzust emelheti a láz, hőemelkedés, kiszáradás, alacsonyabb vérnyomás, ami Önnél az elmúlt napokban együttesen is fennállt. Fogyasszon sok folyadékot és pihenjen, vissza fog állni néhány napon belül a szervezet korábbi egyensúlya.

Kérdés: 2012. augusztus 08., 10:55; Megválaszolva: 2012. augusztus 08., 19:36
Kérdések és válaszok: Fertőző betegségek
Covid vakcináció
Echinacea cseppek és Pfizer oltás
Mikor képződnek antitestek?
Sztrók utáni Covid vakcina felvétel
Két oltás egymás után