Fejbaj

Nekem az lenne a panaszom, hogy egy hete körülbelül fájt a tarkóm és a fejem hátsó része. Azt mondták magas vérnyomás és kaptam vérnyomáscsökkentő gyógyszert. Ezután elmentem belgyógyaszatra a panaszaimmal ott pedig azt mondták a stressztől és attól is fájhat hogy új szemüveget kellene vennem. 2 napja szűnik a tarkó és nyakfájdalmam viszont a fejemben egy ponton olyan érzésem van mintha mászkálna benne valami és néha szédülök is. Mitől lehet ez?

Dr. Szappanos Zsuzsanna válasza szédülés témában

Kedves Kérdező!

Panaszai mögött több probléma is kiderült. magas vérnyomás, stressz, szemüveg hiány. Próbálja meg ezeket kezelni, orvosolni, és egyelőre ne keresgéljen újabb okok után.Legfontosabbnak a stressz kezelését tartom.

Minden jót kívánok. Üdvözlettel: Dr.Szappanos Zsuzsanna

Kérdés: 2018. szeptember 02., 19:05; Megválaszolva: 2018. szeptember 06., 06:37
Kérdések és válaszok: Fejfájás, migrén
Milyen betegségem lehet?
Jóreggelt! 25 éves fiatal Srác vagyok! Kb 2és fél éve magas a vérnyomásom. Sokáig nem szedtem rá gyógyszert. Már hónapok óta szedem. Egy...
Pánikroham, fejgörcs és szédülés
2-3 éve szédülés illetve rekeszizomgörcseim vannak, pánikrohamoknak mondták, orbáncfűtea megszüntette a panaszokat. Egy hete tarkónál kezdődő...
Szédülés, fejfájás: mitől?
Ma reggel arra ébredtem hogy nagyon szédülök és a fejem is fáj.. És azóta is folyamatosan érzem.
Halánték fájdalom
Tisztelt Doktornő/Úr! Párom tegnap azt vette észre, hogy a halántéka körüli rész nyomásra érzékeny, fájdalmas olyan mintha beütötte volna...
Hirtelen mozdulattól fejfájást mi...
Körülbelül egy hete kezdődött az egész, tompa fejfájással ébredtem kevés alvás után. Ahogy kikeltem az ágyból, el kezdett lüktetni a fejem...