Hát Kéz Fájdalom!

Tisztelt Molnár Dóra doktor nő! Kérdésem a következő lenne kb egy hete olyan kellemetlen érzésem van nem mindig alkalmanként. A jelenség amit észleltem a következő volt. Hát kéz és lábfájdalom és néha az egy hét alatt fejfájás ami nem elviselhetetlen de érezhető. Reggelente pedig nehéz nyelés de napközben elmúlik. A jelenséghez társult hogy e hét keddjén bevettem reggel egy fél Betalocot (negyedet szoktam) egy fél Frontint és egy egész Cataflamot ami után igencsak kellemetlenül éreztem magamat a szívemnél ami délutánra elmúlt. Ezek után leírnám hogy voltam Decemberben Kardiológián ahová hátfájással és mellkasi hónalj tájéki fájdalom nem mindig van jelentkeztem amit a papíron Atípusos mellkasi fájdalomnak tüntettek fel. Megjegyezném hogy az MI-t ugyanitt állapították meg nekem. Amikor idementem nem éreztem olyan rosszul magamat csak kíváncsi voltam mi ez mitől van ez itt megállapították hogy Atípusos fájdalma hátterében a gerinc eltérés állhat gyógytornát úszást és heti 3*30 perc Kardioedzést javasoltak amit végzek is rendszeresen futás és séta. Kérdésem a következő lenne ön szerint mitől lehet ez a néhai hát kéz és lábfájdalom kb 1 hete amire ma bevetem egy Algopyrint (lázam nem volt) . Ja még annyit néha reggelente nehezen nyelek meg éjszaka is ami napközben nincsen meg de ma éjszaka is megvolt reggelre és napközben ez mérséklődik. Esetleg beleestem az influenzába holott tömegbe nem járok mivel nem dolgozom. Azt még hozzátenném tüdőszűrésen negatív leletet hozott tavaly októberben. Remélem mindent leírtam amit szerettem volna. Most itt ahogy ülök és kérdezek öntől is érzem hogy kicsit fáj a fejem meg a szívnél is érzek valamit bal oldalt lehet ez attól van hogy izgulok mi lehet ez és ezt érzem. A lábamban alul érzem a fájdalmat a vádlimnál meg fent a combnál elől meg most a két kezemen is és a hátamban is picit. Várom mielőbbi válaszát ön mit gondol mi lehet ez és mitől van ez. Köszönettel Kézcsókom! Zsolt73

Dr. Molnár Dóra válasza fájdalmak témában

Kedves Zsolt73! Bizonyára feszült lehet a élet "csapásai" miatt, ez kihat a szerveire is. A pszichés feszültség izomfájdalmakat okozhat, hiszen nem megfelelő a testtartása ilyenkor. Emésztési panaszok és ritmuszavar is előfordulhat. A legfontosabb lenne, hogy megtanuljon együtt élni a problémáival, amire lehet, találjon megoldást, amit nem lehet megoldani, azt próbálja meg elfogadni. Ezek segíteni fognak a jobb fizikai állapot elérésében. A rendszeres fizikai aktivitás mindenképpen hasznos, esetleg recept nélkül kapható magnézium készítménnyel is lehet próbálkozni, a panaszai gyakoriságát csökkentheti. Az alkalmazási előírás utasítása szerint szedje! Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra

Kérdés: 2013. január 24., 15:56 ;Megválaszolva: 2013. január 26., 21:25
Kérdések és válaszok: Fájdalom
Kar, hát és kulcscsont alatti...
Tisztelt Doktornő / Doktorúr! Férjem lassan 1 hónapja panaszkodik arra, hogy fájnak a kezei, a háta és jobb oldalon a kulcscsont alatti mellkasi...
Végtagfájdalom - Forduljak orvoshoz?...
Egy-két hete vettem észre hogy a bal térdemben furcsa fájdalom jelentkezett, kicsit zsibbadás szerű, de inkább olyan mintha beütöttem volna valamibe....
Porckorongsérv?
Kedves Doktornő- egy éve nagy fájdalmaim vannak, combforgónál oldalfordulásnál megszakadt az izom, ami egészen lábujjakig fáj, duzzanatokkal végig...
M7060 Trochanter táji bursitas
Tisztelt Doktornő-még ezév eelején lépcsőzés közben jobb oldalt combhajlatban egy erős,éles szakadást éreztem, ami nagyon fájdalmas. jobb...
Mellkasi fájdalom
Jó napot, A múlt héten vasárnap mellkasi fájdalommal ébredtem. Nem csináltam semmi megerőltetőt és nem is ütöttem meg magam semmivel. A...