• Hajhullás és gyógyszerszedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tanácsát kérném abban, hogy a pajzsmirigyem alúlműködik, 22, 4 volt egy hónapja. Egy darabig abbahagytam a letrox szedését, kb 1 hónapja újra szedem. A hajam viszont nagyon nagy mennyiségben hullik, ez már ilyesztő. Sajnos a pajzsmirigyvizsgálatra október 10-re kaptam csak időpontot, de félek addigra a hajamnak már túl késő lesz. Ön szerint lehetne esetleg a napi 1 letroxot 2-re emelni a gyorsabb beépülés érdekében? Vagy Ön mint tanácsol? Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt kérdező! Annyi letroxot szedjen, amennyit előírtak. A túladagolás is okoz hajhullást nem csak a pajzsmirigy alulműködés. E mellett egyéb problémák is kialakulnak amennyiben nem a megfelelő adagban szedi a gyógyszert. A haja idővel vissza fog nőni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2011. szeptember 19., 17:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 20., 19:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: