• Hirtelen hízás-állandó enni akarás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Én egy 165cm magas 17 éves lány vok.A súlyomat most nem tudom meg mondani de mielőtt meghíztam 48-49 kg voltam viszont a centikben a változás nagyon látszik. :S Sztem olyan 54-55 kg körül lehetek most.Az utóbbi egy két hónapban állandóan éhség rohamok törnek rám.Ahhoz h teltség érzetem legyen nagyon sokat kellene ennem.Ebben az időszakban nagyon sokat híztam, pedig az előző időszakban is ettem rendesen sőt néha nassoltam is és nem híztam.Régebben ha diétáztam könnyen ment a fogyás most semmilyen diétával nem megy.Kimerült ,fáradékony vagyok.Sűrűn szenvedek alvás problémákkal.És mivel ilyen éhségérzetem sose volt és sose híztam még meg ilyen hirtelen ennyire ezért elkezdtem gondolkodni h ez talán nem is csak egy egyszerű kis meghízás hanem valami van a háttérben.Legfőképp a hasamon és a derekamon rakódtak le csúnya zsírpárnák.Mióta sajnos sikerült felszedtem ezeket a kilókat feszengek nem merek feszes ruhákat húzni meg próbálok úgy öltözni h ne látszódjon mert ezelőtt csinosnak éreztem magam és most már ezért szoktam kiborulni h egyszerűen nem tudok lefogyni egyetlen diétával sem vagy csak nem találtam meg a megfelelőt.Ehhez szeretnék egy kics segítséget kapni h mi is lehet a probléma vagy kihez fordulja hova menjek?

        Dr. Veress Dóra válasza a hízás, fáradékonyság témában

        Kedves Kérdező! A legelső lépés a probléma megoldása felé az lenne, ha elmenne a családorvosához és csinálnának egy laborvizsgálatot. Elősorban azt kellene tisztázni, hogy nincs-e vajon valamilyen pajzsmirigybetegség a tünetek hátterében. A tünetei alapján felmerül ennek a gyanúja.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. május 10., 20:38; Megválaszolva: 2011. május 11., 22:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés