• Magas TSH

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/nő! Több hónapja próbálok teherbe esni sikertelenül. Néhány hónapja történt, illetve mostani vérvételem eredménye is a normálisnál magasabb TSH értéket mutatott 4,51 ulU/mL, valamint a Free T4 értékem is az alsó határon volt 0,9 ng/dL. Úgy tudom, hogy a pajzsmirigy alulműködés megnehezíti a teherbeesést, illetve vetélést is okozhat, az orvosom viszont nem ír fel gyógyszert, mondván ezek az értékek még elfogadhatóak. Szeretném megkérdezni az Ön véleményét is, mi tévő legyek? Segítségét köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pajzsmirigy témában

        Tisztelt Kérdező! A pajzsmirigy hormon szedése mindenképpen indokolt. Valóban a teherbeesés problémájának egyik gyakori oka a pajzsmirigy alulműködése. Keressen fel endokrinológiai szakrendelést a gyógyszer beállítása miatt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2010. július 20., 17:58; Megválaszolva: 2010. július 22., 10:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: