Szédülés, gyomorpanaszok

Tisztelt Doktor Nő! A problémám eléggé összetett. Több hónapja szédülés, nyaki fájdalom étvágytalanság, időnként éjszakai izzadás, szapora pulzus és fogyás jelentkezett. Csináltak koponya Ct-t, ami negatív lett hasi uh ot, ami szintén negativ lett, utána elkaptam egy hasmenéses vírust és covidos lettem, december 20-án. Székletem naponta általában kétszer van reggel az nem szilárd, de nem is teljesen hasmenéses jellegű. Mellékelem a mai napon azaz 2023.január 2 án készült laboromat. Mi állhat a háttérbe tudnának segíteni.

Dr. Keszthelyi Zsuzsanna válasza témában

Kedves Asszonyom! Átnéztem az eredményeit. Minden rendben van., Amit nem láttam benne, az a pajzsmirigyre utaló vizsgálat. Ez nagyon fontos lenne, mert a panaszai utalhatnak pajzsmirigy túlműködésre is. Minden tünete beletartozna ebbe a kórképbe. Kérem, hogy vérvételét kérje háziorvosától, ő tud ebben segíteni. Ha készen van a vizsgálat, várom az eredményeit, ha szükséges. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2023. január 03.

Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek

Reflux és szívpanaszok
Jó napot! A panaszaim március elején kezdődtek, evés után a gyomorszájnál nyomást éreztem, onnan kiinduló melegedés érzetet, amihez még fura szívdobogás is...
Sportolás és Hasi Aorta aneurysma
Tisztelt Doktornő. Érdeklődni szeretnék, hogy a betegségemmel (CT-n 2,5 cm-es fusiformis infrarenalis aneurysma), mennyire megengedett a sportolás és a...
Azbeszt belégzésének mik a...
Kedves Doktornő! Elmúlt héten óvatlan voltam és (vélhetően) azbeszt hullámpalát takarítottam, ugyan nagyrészt pormaszk volt rajtam, de úgy érzem, hogy...
Tápszeres táplálási nehézség
Jó napot kívánok. Van egy 4 honapos kisfiam . Tápszeres babám . Lassan 1 hónapja sirva eszi a tápszert és nem fogadja el az adagját utóbbi időben azt vettem...
HPV fertőzés kezelése
Paranoid viselkedés belátás nélkül