Pajzsmirigy műtét

Jónapot kívánok! Pajzsmirigy túlműködésem van 25 éve, szinte folyamatosan metothirint szedek 1-2-0.5 szemet.Néha tartósan nincs gondom, tavaly szeptember óta nem sikerült normális értéket beállítani, műtétet javasoltak. Sebész nem mondott semmit, műtétre előjegyzés. Jobb lesz műtét után? Izotóp kezelési nem garantálják, inkább a műtétet. Köszönöm

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy témában

Tisztelt kérdező!

Ha ennyi idő alatt nem gyógyult meg, nem is várható, ezért valóban a végleges megoldás javasolt.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2022. július 06., 11:37 ;Megválaszolva: 2022. július 16., 10:10
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy UH lelet
Endokrinológiai vizsgálati lap...
Gyermek endokrinológia, pajzsmirigy...
Alacsony TSH, de normális T3;T4
Laborcsomag és szakorvosi javaslat...