Culevit szedése

Tisztelt Dr Úr/Dr Nő! Édesanyámat nemrég áttétes petefészek rákkal diagnosztizálták, a kezelést még nem kezdték meg. Lesz kemoterápia és műtét is. A Culevit forte-t szeretné szedni viszont a leírásban megtalálta, hogy amennyiben pajzsmirigy problémája van/volt egyeztessen endokrinológussal. Édesanyámnak két pajzsmirigy műtéte volt, szintén rák ezért a szervet eltávolították. A gyógyszert azóta is szedi, minden nap- Letrox 125mkg/nap. Szedheti a Culevitet vagy nem ajánlott? Köszönettel Zsuzsa

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy témában

Tisztelt kérdező!

Mivel nincsen pajzsmirigye, szedheti a Culevitet nyugodtan.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2021. december 21., 16:14; Megválaszolva: 2021. december 22., 15:20
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Endokrinológiai vizsgálati lap...
Gyermek endokrinológia, pajzsmirigy...
Alacsony TSH, de normális T3;T4
Laborcsomag és szakorvosi javaslat...
Van-e autoimmun probléma?
Tisztelt Webbeteg! Lányom 36 éves, 4 feletti (5) TSH értékére (5) háziorvosi tanácsra 2 éve recept nélküli szelént szed, amivel 1,5-2,5 közöttire...