Terhességi pajzsmirigy értékek

Üdvözlöm! 15 hetet betöltött várandós vagyok. Pajzsmirigy eredményeimre két orvos kétfélét mondott, egyikük szerint nem kell gyógyszer, a másik szerint Letroxot kell szednem, az 50 mikrogrammosból egy felet naponta (47 kg vagyok) . TSH 0,293 (Ref. 0,550-4,770) T3 4,61 (Ref. 3,50-6,50) Se szabad thyroxin 10,22 (Ref. 11,50-22,70) Terhesség előtt nem volt probléma az értékeimmel. Ez most alul vagy túlműködés? A gyógyszer nem okozhat bajt, ha biztos ami biztos szedni kezdem? A babámnak lehet baja az értékeim miatt? Előre is köszönöm a segítséget. Üdv, Dóra

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza Pajzsmirigy témában

Kedves Dóra!

Azt nem írta meg, hogy ez most gyógyszer melletti, vagy a nélküli érték. Ez fontos lenne, hogy korrekt választ tudjak adni.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2021. február 15., 18:17; Megválaszolva: 2021. február 17., 20:12
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint