• fülzúgás pajzsmirigy alulműködéstől?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktorúr / doktornő! 9 hónapja kezdődött magasfrekvenciás fülzúgásom és magasfrekvenciás halláscsökkenésem kivizsgálása érdekében fül-orr-gégészeti javaslatra TSH szint ellenőrzés is történt. A mintavétel mely 8:30-perckor történt 4.15 mU/L szintet mutatott, ez ugyan 4.2 mU/L alatti érték alatt van, viszont korábban is voltak specifikus tüneteim, úgymint hízékonyság, nehéz fogyás, fázós végtagok, székrekedés. Érdeklődnék hogy ez már releváncs alulműködés és lehet némi köze a fülzúgáshoz?

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

        Tisztelt kérdező! Ez még nem okozhat tüneteket, de mivel a felső határ közelében van az érték, érdemes lenne további vizsgálatokat végezni, hogy ennek oka kiderüljön. (aTPO, aTg)


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2020. augusztus 25., 20:21; Megválaszolva: 2020. szeptember 07., 20:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: