• Pajzsmirigy - túlműködés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdvözlöm! Feketéné Szarvas Katalin vagyok. Az lenne a kérdésem, hogy pajzsmirigy-túlműködésem van e? 11 hónapja szültem a második gyermekem. Jelentős fogyást tapasztaltam, a hajam még mindíg hullik. Erős szívdobogás érzés szokott jelentkezni, legfőképp éjszaka. Libidócsökkenés is tapasztalható, sajnos. Étvágyam is alig van. Szinte minden tünet előfordul, ami erre a betegségre jellemző. Már felvettem a kapcsolatot a háziorvossal, csinált labort, holnap megyek hasi ultrahangra. Doktor úr kizárta a pajzsmirigy -túlműködést, mivel a Tsh érték jó volt. /A kisfiam pajzsmirigy - alulműködéssel született. / Mellékelem a labor-eredményem. Köszönöm szépen a választ! További szép napot!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

        Tisztelt kérdező! A laboreredmény nem volt a leveléhez csatolva, így ezt nem tudom megnézni. Ha a TSH rendben van, akkor nincs pm túlműködése, de a tünetei kivizsgálást indokolnak.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2020. június 23., 14:23; Megválaszolva: 2020. június 28., 15:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.