• Hiperkalémia 5,6- 6 feletti is volt, hipoaldosterismus 0,97

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        3 éve egy labor eredményem magas K szintje miatt (5,9 )ajånlotta a HO nefrológus megkeresèsét.A nefrológus endokrinológushoz küldõtt.Újabb laborok alacsony aldoszterin szintet mutattak 0,97. Azóta Astonint szedek,kezdtem napi fél tablettaval, majd másodnaponkent egęsz tablettaval.Az aldosterin valtozatlanu 0,97.Sok kellemetlen túnetem van,ajak bizsergés,izomrangások, kényszeres ásítás, .kapkodó levegővétel,aritmia.A jårványhelyzet miatt az endokrinológus nem elérhető. Tisztelettel kérem tanácsåt mit tehetek ilyen körülmėnyek között.Anna Mária

        Dr. Fáklya Mónika válasza a aldosteron témában

        Tisztelt kérdező! A jelen helyzetben is el tudja érni telefonon az endokrinológusát. Mivel ő ismeri az ön betegséget érdemes tőle tanácsot kérni. A gyógyszerét szedje tovább természetesen.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2020. április 06., 16:45; Megválaszolva: 2020. április 13., 17:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: