Hiperkalémia 5,6- 6 feletti is volt, hipoaldosterismus 0,97

3 éve egy labor eredményem magas K szintje miatt (5,9) ajånlotta a HO nefrológus megkeresèsét.A nefrológus endokrinológushoz küldõtt.Újabb laborok alacsony aldoszterin szintet mutattak 0,97. Azóta Astonint szedek,kezdtem napi fél tablettaval, majd másodnaponkent egęsz tablettaval.Az aldosterin valtozatlanu 0,97.Sok kellemetlen túnetem van,ajak bizsergés,izomrangások, kényszeres ásítás, .kapkodó levegővétel,aritmia.A jårványhelyzet miatt az endokrinológus nem elérhető. Tisztelettel kérem tanácsåt mit tehetek ilyen körülmėnyek között.Anna Mária

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza aldosteron témában

Tisztelt kérdező!

A jelen helyzetben is el tudja érni telefonon az endokrinológusát. Mivel ő ismeri az ön betegséget érdemes tőle tanácsot kérni. A gyógyszerét szedje tovább természetesen.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2020. április 06., 16:45; Megválaszolva: 2020. április 13., 17:17
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...