• Erős hajhullás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Orvosok! Évek óta (min 8) erős hajhullással küzdöm, hol enyhül, hol erősödik. Mára már harmad annyi hajam maradt mint előtte. Naponta marékszám szedem össze a hajam, mindenhonnan. Emellett az utóbbi időkben fokozott szőrnövekedés indult meg a nyak, mellkas, has de leginkább az arcon. Korábban is jelentkezett ez is, de alig zavaró módon, most viszont már naponta kell küzdenem ellene. Voltak régebben vizsgálatok, labor, pajzsmirigy UH, góckutatás,fogászat, nőgyógyászat a hajhullás okának felderítésére, de sehol sem találtak semmit. Nem szedek semmilyen gyógyszert, csak étrend kiegészítőt hajhullásra, illetve Alpecin sampont használok. Az elején volt ezek hatására változás, most már ezt sem látom. Kérem tanácsoljanak valamit, tudom, nem lehet látatlanban diagnosztizálni, gyógyszert javasolni, mentem volna endokrinológushoz, de a koronavírus közbe szólt sajnos. Köszönöm előre is!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a hajhullás témában

        Tisztelt kérdező! Az endokrin kivizsgálás javasolt, mert a fokozott szőrnövekedés hajhullással társulva fokozott férfihormon hatást jelezhet.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2020. április 04., 16:48; Megválaszolva: 2020. április 13., 17:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.