Fehérvérsejtek aránya

Kedves Doktornő! 20 éves fiamnak jogosítvány szerzéséhez rutin vérvizsgálatot végeztek. Az eltérő eredmények nagyon nyugtalanítanak. Csatolom a leletet. Néhány hónapja hullik a haja. Kb annyi ideje szed Claritint a szénanáthájára, most abbahagyta hátha javul. Nem beteges. Más változást nem vettünk észre. Köszönöm megtisztelő válaszát! L. Zs.

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza hajhullás témában

Kedves Kérdező!

Igazából nem látszik semmi vészes a laborban, az összetételnél nem százalékot nézünk, hanem az abszolútszámot. Az pedig rendben van, ha láza fertőzésre utaló jel nincc, máshol kell keresni. Valóban pajzsmirigy, vashány, lisztérzékenység, ezek amik gyakran állnak a háttérben. Esetleg góc vagy gyulladás.

Kérdés: 2022. július 19., 13:41 ;Megválaszolva: 2022. július 20., 08:29
Kérdések és válaszok: Hematológiai megbetegedések
Vastöbblet?
Tisztelt Doktornő! Hajhullásra vasat ajánlottak, amiből napi 1 tablettát szedtem (8 mg) A szedés megkezdése után egy héttel az egész testemen...
Véradás
Jó Napot Kívánok! Én egy 22 éves nő vagyok és syncumar mite tablettát szedek, mert egy évvel ezelőtt trombózisom és tüdőembóliám volt. Azóta...
Kék folt a lábszáron
Magvas vvt
Magasabb értékek