• Szulforafán szedése?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! Néhány éve subacut pajzsmirigy gyulladásom volt. Jelenleg az az oldali pajzsmirigyem kisebb lett a másik oldalon pedig van egy 4 mm-es göb. Laboreredményem a legutolsó: TSH:0,64; T3:4,27; T4:16,79.Emlőrák műtéten estem át emiatt szeretnék szedni brokkoli kivonatot (szulforafán) tartalmazó készítményt. Viszont azt olvastam a brokkoli golyvaképző. Szedhetem-e ezt a készítményt? Illetve a Zitazónium okozhat e mellékhatást a pajzsmirigy működésben? Köszönettel: Kissné

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

        Tisztelt kérdező! Véleményem szerint nem lesz baj a brokkolikivonattól. Az onkológiai szerekben sajnos nem vagyok járatos, így ennek a kérdésnek a megválaszolását az onkológusára bíznám.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2019. december 16., 11:17; Megválaszolva: 2019. december 23., 10:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.