• Lehet e így tetoválásom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 2015-ben diagnosztizáltak hashimoto thyreoditis betegséggel. Erre egy negyed 75-ös letroxot szedek. Sajnos mellékhatásként az jelentkezett, hogy nem menstruálok még, pedig most töltöttem a 18-at.(Norkulutot szedtem kétszer, ami hatásos volt egy kis ideig) Tetoválást szeretnék csináltatni, kérdésem az lenne, hogy egy ilyen beavatkozás ronthajta e az állapotom vagy nincs rá hatása? Előre is köszönöm a választ!

        Dr. Fáklya Mónika válasza a pajzsmirigy betegség témában

        Tisztelt kérdező! Lehet tetoválása. Nem lesz semmi hatással a pajzsmirigy működésére.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2019. június 04., 14:52; Megválaszolva: 2019. június 12., 20:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: