Mi a teendő?

T. Doktor Nő! Vérképemben vannak megcsillagozott eredmények, ezzel kapcsolatosan szeretném megkérdezni, hogy mi lenne a teendőm? Serum HDL Cholesterin 1,3 mmol/L ref. 1,7 Vvt szám: 4,70T/L ref. 3,80-4,50 Monocyta: 7,7 ref. 3,0-7,0 600TSH 6,030mIU/L ref. 0,270-4,200 A pajzsmirigyre szedem kb. 2 hónapja a szelént! Tisztelettel várom válaszát!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza tsh témában

Kedves Kérdező!

A pajzsmirigy értékkel kell egyedül foglalkozni, ha csak a TSH magas a T4 és T3 jó, akkor subklinikus alulműködés van. Biztos volt anti TPO szint mérés és pajzsmirigy ultrahang is. Azok ismeretében igen, először a szelént kell szedni, ha nincs tünete. Esetleg kis dózisu hormonpótlás lehet. A többi labor rendben

Figyelem! A válasz nem helyettesíti az orvosi vizsgálatot, diagnózist és terápiát. A kérdésben megfogalmazottakért portálunk nem vállal felelősséget.
Kérdés: 2019. február 27., 13:49; Megválaszolva: 2019. február 27., 17:21
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy alulműködés? TSH
Tisztelt Hölgyem/Uram! Nemrégiben csináltattam magán laborban egy teljes vérképet, beleértve a pajzsmirigy hormonokat is, eredményeim az alábbiak...
Alacsony tsh
Laboreredmenyem tsh: 0, 39 T4 0, 91 ng/dL T3 2, 96 pg/mL Ezen ertekek utalhatnak pajzsmirigy problemara? Kell velemfoglalkozni? Koszonettel
TSH ÉRTÉK CSÖKKENÉSE, L-Thyroxin...
Tisztelt Cím! Vidéken lakom és sajnos minden közelben lévő pajzsmirigy szakorvos szabadságon van, ezért kérném a segítségüket. A múlt heti...
Pajzsmirigy Alulműkődés
Tisztelt Doktor Nő/Úr! Minden évben elvégeztetek egy teljes vérkép illetve vizeletvizsgálatot szűrés jelleggel. Eddig sosem akadt problémám és...
Megfelelő-e a TSH értékem?
Tisztelt Doktornő! Abban szeretném a segítségét kérni, hogy a háziorvosom rendszeresen küldene laborba illetve különféle vizsgálatokra. A TSH...