• Mi a teendő?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        T. Doktor Nő! Vérképemben vannak megcsillagozott eredmények, ezzel kapcsolatosan szeretném megkérdezni, hogy mi lenne a teendőm? Serum HDL Cholesterin 1,3 mmol/L ref. 1,7 Vvt szám: 4,70T/L ref. 3,80-4,50 Monocyta: 7,7 ref. 3,0-7,0 600TSH 6,030mIU/L ref. 0,270-4,200 A pajzsmirigyre szedem kb. 2 hónapja a szelént!! Tisztelettel várom válaszát!

        Dr. Ujj Zsófia Ágnes válasza a tsh témában

        Kedves Kérdező! A pajzsmirigy értékkel kell egyedül foglalkozni, ha csak a TSH magas a T4 és T3 jó, akkor subklinikus alulműködés van. Biztos volt anti TPO szint mérés és pajzsmirigy ultrahang is. Azok ismeretében igen, először a szelént kell szedni, ha nincs tünete. Esetleg kis dózisu hormonpótlás lehet. A többi labor rendben


        Kérdés: 2019. február 27., 13:49; Megválaszolva: 2019. február 27., 17:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.