• Éjszakai fej izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves DrNő/DrÚr! 40 éves nő vagyok, 83 kg. Inzulinrezisztenciám van pár éve. Merckformin 1000 és Jardiance tablettákat szedek napi 1-1-et. A 140g Ch diétát általában napközben sikerül tartani, de este túleszem magam. Az a problémám hogy éjjel iszonyatosan izzad a fejem, meg kell szárítanom hajszárítóval a hajam, mert csöpög a verejték a fejemen. A másik, hogy nagyon hullik, már csak a negyede van meg a hajamnak. Azt vettem észre, hogy ha este sikerül betartani a ch diétát, akkor kevésbé van ez az izzadás. Ön szerint is lehet ennek köze hozzá? Megállítható a hajhullás valahogy, illetve visszanőhet a kihullott haj? Köszönettel: Andrea

        Dr. Fáklya Mónika válasza a IR témában

        Tisztelt kérdező! Igen. Fontos lenne a diétáját betartani és a testsúlyát csökkenteni.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2019. február 10., 04:45; Megválaszolva: 2019. február 14., 18:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: