• L-Thyroxin helyettesítése

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        1986 óta szedem az L-Thyroxint. 1 éve )föleg éjszakánként görcsöl a lábam, néha szinte elvisrlhetetlenül. Ön szerint ezt az L-Th. Okozza, s ha igen, helyettesithetö-e másik gyogyszerrel? Válaszát elöre is köszönöm! Edit

        Dr. Rakk Erika válasza a L-thyroxin témában

        Biztosan nem az évek óta szedett L- Thyorxin okozza a panaszt. Más egéyb tünet panasz nincs? Testsulya hogy változott? Kapott-e másik gyógyszert időközben? Ellenőrizni kellene a TSH-t. Éjszakai lábgörcsöt magnéziumhiány is okozhat.


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Rakk Erika
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2018. október 03., 10:57; Megválaszolva: 2018. október 28., 21:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: