Bradycardia + szivdobogás: pajzsmirigy?

Kedves Doktornő! Nekem Bradycardiám és szívdobogásom van, kb 8 hónapja, de nem Kardiológiai eredetű, mint kiderült. (Nincs Pacemakerem) Első körben a Pajzsmirigyre gondoltam, mint olvastam, hogy onnan is jöhet ez a probléma. Pajzsmirigy UH és Endokrin laborokat csatolom. Laikus szemmel negatívnak látszik. Kérdésem: Ha ezek mind negatívak (ha azok) , milyen endokrinológiai vizsgálatokat lehet még végezni, amiből teljesen kizárhatjuk, hogy a bradyc. és a szívdobogás a pajzsmirigytől jön? (akár csak az egyiket is) . Az UH-t végző orvos mondta, hogy a negatív UH ellenére, még lehet simán pajzsmirigy alul-vagy túlműködésem. Endokrinológián nem voltam, a laborokat magán úton csináltattam. Köszönettel, Béla

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező!

Laborokat nem csatolt.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2018. július 29., 16:22; Megválaszolva: 2018. augusztus 15., 21:39
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint