• Agyalapi mirigy daganat bevérzése

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jó napot! Prolaktin ertekem magas volt.Tavaly derült ki hogy agyalapi mirigy daganatom van 10x8x11 mm, de már akkor is bevolt vérezve.Nem rég voltam kontroll vizsgálaton, hiába szedem a gyogyszert ugyan ugy bevérzett adenoma, 10x8x14mm és az volt oda irva a leletre hogy kiszélesedett homogén.és hogy bevérzett hipopfizis adenomanak imponal.Sajnos semmi tájékoztatást nem kaptam hogy normalis hogy még gyogyszer mellett se múlt el hogy be van vérezve! Ennek mi lehet az oka? és milyen veszélyei lehetnek?

        Dr. Fáklya Mónika válasza a hypophysis adenaoma témában

        Tisztelt kérdező! Ez előfordul. A gyógyszere a hormonszintet csökkenti az adenoma méretét nem. Az spontán tud javulni. Követése javasolt.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2018. május 14., 07:21; Megválaszolva: 2018. június 04., 22:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: