• Prolaktin labor eredmény magas

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        3-4 hónapja 950 et mutatott a labor prolaktin szint, elkezdtem szedni bromicoptint 5mg ig. 1 hónapja 550 volt a labor, utána emeltük 7.5mg ra, most pedig megint 500mg ot mutatott pár napja. A referencia értek 290. Az orvos emelni szeretné még a bromiciptint amíg referencia érték alá nem megyünk, bár kicsit rosszul reagál a szervezetem az adag emelésekre. Panaszok: erős fizikai munkánál pulzus problémák, nemtudok futni sportolni. Mit kéne tenni? Az a kérdésem hogy emeljen a bromiciptint? Köszönöm

        Dr. Fáklya Mónika válasza a prolactin témában

        Tisztelt kérdező! A gyógyszer szedése mellett agyalapi mirigy képalkotó vizsgálata javasolt. (MRI)A szedett gyógyszer megfelelő, az adagon még állítani kell.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2018. április 25., 09:48; Megválaszolva: 2018. május 14., 20:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben: