• Arcszőrzet hiány

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Üdv kérdésem lenne hogy mellkas szőrzetem nincs egyáltalán csak a 2 mellbimbóm szőrös, és a szakállam se úgy nő ahogy kéne 27 éves létemre csak bajusz és szakáll de nem ér össze a kettő oldalt pár száll silány szőr máshol mindenütt van intim szőrzet honaljam lábam hasam itt gyorsan és sűrűn nő édes apám se túl szőrős de neki normális szakálla van és van mellkas szőrzete sajnos 2 nagy apámat nem ismertem kicsi voltam mikor elhunyt pajzs mirigyem rendben van ez genetika vagy valami gond? Előre is köszönöm ez vajon fog változni vagy így marad

        Dr. Fáklya Mónika válasza a szőrzet témában

        Tisztelt kérdező! Ha a tesztoszteron szintje rendben van, akkor ez alkati. A hormonszint mérése endokrin szakrendelésen, vagy magánúton laboratóriumban végeztethető el.


        Dr. Fáklya Mónika
        endokrinológus, gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Fáklya Mónika

        Kérdés: 2018. január 08., 01:29; Megválaszolva: 2018. január 15., 15:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Vércukornaplózás
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        A hüvelyszárazság nem szégyen
        A hüvelyszárazság a mindennapok során kellemetlen tüneteket okozhat.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.