• Ön szerint ez inzulinrezisztencia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        üdvözlöm! Az lenne a kérdésem hogy voltam laborvizsgalaton cukor terhelését és a kovetkezok a leleteim 0perces cukor 5, 2 60perces 6, 9 120perces 6, 6 Inzulin 0perces 4, 2 60perces 30 120perces 32, 2 Homa index 0, 8 Cisztaim vannak Volt már ciszta műtétem is Kivettek a fel petefeszkem és azóta volt meg több is Az arcom és a hátam pattanasos Miteszeres A hajam hullik Mentruaciom zavaros van hogy 3honapig kimarad És szorosodom az államon hasam mellem Ön szerint fenn áll az inzulinrezisztencia?

        Dr. Rakk Erika válasza a inzulin rezisztencia vizsgálat témában

        Kedves Kérdező! Nem áll fenn inzulinrezisztenci, panaszai hátterében más állhat. Javaslom, keressen fel endokrinológust.


        Dr. Rakk Erika
        diabetológus, endokrinológus, belgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Rakk Erika

        Kérdés: 2017. november 22., 15:14; Megválaszolva: 2018. január 29., 22:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Vércukornaplózás
        COVID-19: hivatalos ajánlások
        Tájékoztatók az Egészségügyért Felelős Államtitkárságtól.
        A hüvelyszárazság nem szégyen
        A hüvelyszárazság a mindennapok során kellemetlen tüneteket okozhat.
        Célzott molekuláris terápiák
        Számos daganattípusban áll rendelkezésre célzott terápia.