pajzs mirigy!

Tisztelt Dr.No! Egy hete hőhullamamim vannak a szívem szorong s olyan érzés tolt el mintha kihagyna, a bal kezem zsibbad, ha 20ms-nel tovább nézek valamit vibrálni kezd a bal szemem lassabban csukódik le, erőtlenség s olyan a közérzettem mintha másnapos lennék de évek óta nem iszom túlműködött pajzsmiriggyel kezelnek metothyrin 10mg tablettát szedek! Köszönöm válaszát! Üdv!

Dr. Rakk Erika válasza pajzsmirigy betegség témában

Kedves Kérdező!

Sajnos nem tudok egyértelmű választ adni, mivel fontos adatok hiányoznak. Mióta szedi a Metothyrint. Mikor ellenőrizték a TSH-t, és mennyi volt? Tud-e aludni? Hogy alakult a testsulya az utóbbi idóben? Panaszai leginkább kifáradásra, kimerülésre utalnak, de esetleg az is lehet, hogy a Metothyrin kezelés hatásra már nem tul hanem alulmködik a pajzsmirigye.

Dr. Rakk Erika
Dr. Rakk Erika diabetológus, endokrinológus, belgyógyász
Kérdés: 2015. december 17., 18:00; Megválaszolva: 2015. december 22., 00:50
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Pajzsmirigy alul vagy felülműködés...
Tisztelt Dr. Nő/Úr Arra szeretnék választ kapni, létezik e olyan (hormon) injekciós kezelés kifejezetten pajzsmirigy alul vagy esetleg pajzsmirigy...
Fülcsengés hormonális gondoktól?
Szelén szedése