Fejfájás és TSH és gyógyszerszedés

Tisztelt Doktornő! Fejfájás miatt kerestem fel endokrinológust, aki vérvételre küldött. Ott csak a TSH volt emelkedett: 7, 25. Ultrahang, anti tpo, T3, T4, prolaktin minden jó volt 6 hét után kicsit lement a TSH 3, 5-re, most már 4 hónapja szedem a Letrox 25-öt, de a fejem ugyanúgy fáj (kb heti 2 alkalommal) . Szeretném megkérdezni érdemes-e életem végéig szedni, ha nem hozott változást. Köszönettel: Péter

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza pajzsmirigy betegség témában

Tisztelt kérdező!

Ezek szerint a fejfájását nem a pajzsmirigy enyhe alulműködése okozta. Neurológust javaslok felkeresni, mert a fejfájás hátterében számos egyéb ok állhat. A Letrox szedése viszont indokolt, mert a pajzsmirigye nem tud elegendő hormont előállítani.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2015. június 07., 09:59; Megválaszolva: 2015. június 07., 14:34
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...
Magas prolactin szint