Pajzsmiriggyulladás és hajhullás

Üdvözlöm! Októberben diagnosztizáltak nálam szubakut pajzsmirigy gyulladást. Megvolt a túlműködés, aztán az alulműködés, januárra normális lett a TSH értékem. Szedtem Medrolt, amit január elején hagyhattam abba, még mindig ennem kell napi fél szem 75-ös Letroxot, fél szem 50-es Methotyrint. Április végén kell mennem kontrollra. Január óta nagyon hullik a hajam. A TSH érték még februárban is normális volt. A hajhullás normális jelenség még ilyenkor? Mikorra várhatom, hogy elmúljon? Köszönöm!

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Rakk Erika válasza hajhullás témában

Kedves Kérdező!

Nem értem, hogy miért szed együtt Letroxot és Metothyrint, mikor PM gyulladása volt... A Metothyrin tabletta 10 mg-os, talán 5 mg-ot szed? 50 mg az rengeteg lenne! Mindenesetre ha normális a TSH értéke, akkor nem a pajzsmirigy működés zavartól hullik a haja.

Dr. Rakk Erika
Dr. Rakk Erika diabetológus, endokrinológus, belgyógyász
Kérdés: 2015. március 10., 15:16; Megválaszolva: 2015. március 29., 21:08
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy lelet
Inzulinrezisztens vagyok?
Szputnyik v oltás
Lehet inzulinrezisztancia?
Dr Fáklya Mónikához: Terhesen...