mi baja lehet a kisfiamnak

Jo napot kivanok! Kisfiam 9eves 57kg mar nagyon regotta a nyakan a honaaljan barna foltok vanak illetve a nyaka körbe olyan voltunk borgyogyasznal aki aszt mondta anya jegy egy masik pedig hogy borgomba. A gyerekorvos elkuldot endoklinologiara ahova csak juniusra kaptunk idopontott sajnos.3hete dietazik kisfiam a nyakan mar nagyon sotet korbe olyan mintha piszkos lene de mostanaba nagyon sokat sotetedet.nagyon felek hogy valami baja lesz a kisfiamnak nagyon messze van meg junius akor megyunk cukorterhelesre. Valaszat elore is koszonom

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Fáklya Mónika válasza a bőr elszíneződés témában

Tisztelt kérdező! Amit leírt, az az akantisis nigrican-nak nevezett bőrelvátozás. Ez a túlsúly következtében kialakuló inzulinrezisztenciával párhuzamosan fokozódik. Az inzulinrezisztencia előbb-utóbb cukorbetegséghez vezethet, e miatt javaslom a mozgás fokozását, a finomított cukor, és a fehér lisztes ételek kerülését.

Dr. Fáklya Mónika
Dr. Fáklya Mónika endokrinológus, gyermekgyógyász
Kérdés: 2014. április 17., 21:55; Megválaszolva: 2014. április 24., 18:19
Kérdések és válaszok: Endokrin betegségek
Pajzsmirigy probléma?
Mellérzénység
Vér eredmény értékelése
pajzsmirigy, thyroxine mellékhatás